Gos

 

 


Döda fingrar

Alltså mina fingrar är inte att leka med, har aldrig varit såhär illa och ont gör de. Får knappt på Tilia strumporna.
Mår illa när jag kollar på dom. Känns som jag lever förr å fått typ pesten.
Jag är tafatt kan inte hålla kniven i den handen å kan inte hyvla ost. Är numera enhandad å vändterhänt.

 


Nattningspremiär

Nu du mamma...
Nu har jag skaffat en app på telefon så jag kan blogga via den. Slipper sätta på datan å ladda upp bilder från kameran.

Idag har jag för första gången varit själv hemma vid läggning. De gick kanon. Gav Tilia mat samtidigt som Romeo drack välling liggandes på mitt ben. Sen gick vi å la oss. Eller jag satt i sängen med Tilia på brösten å Romme höll om min arm. Båda somnade gott till min ljuva sångröst.

Funderar på om jag fått uvi. När jag står upp så känner jag mig kissenödig hela tiden. Men kommer knappt nåt. Ska jag kontakta mvc eller vårdcentralen?

 


120208 dagen hon valde att komma



Kl. 04.49 kom hon med raketfart.
Ska se om jag kan sammanfatta lite kort. Skulle få journalen på BB men sen glömde dom den, ska se om jag kan be min BM skriva ut den åt mig, kul å se lite vad som hände vilka tider.

Vi åkte iaf in runt halv ett ett tror ja, dock kändes de lite tidigt så vi åkte förbi shell så Andreas fick köpa en korv.
Åkte mest in för att kunna ta de lugnt och för Andreas va så nervig att de skulle gå fort.
Men jag kände att de va lite oregelbundet å inte så jättelånga värkar så jag bad han köra saktare så vi inte skulle komma in för tidigt.
Kom väl in runt 2 tiden tror ja.
Rätt så seg start, va bara öppen 3-4 cm när jag kom in. Vilken besvikelse kände jag. Med Romeo gjorde de ju knappt ont den tiden.
Bad om lustgas rätt fort har jag för mig efter att ha legat med ctg ett tag. Enligt Andreas va iaf kl 20 över 4 när dom kollade igen, för jag bad dom kolla för att se om jag kunde på epidural. 6-7cm så de fick jag om jag ville, hon kände om det tryckte på när jag fick en värk och de gjorde de så hon trodde det skulle gå fort om hon tog hål på hinnorna ist. Fick ta epidural om jag villle men hon trodde inte jag skulle hinna få så mkt nytta av den. Så vi sket i den och hon tog hål på hinnorna. Sen gick de rätt fort. En halvtimma senare från 6-7 cm så va hon ute.

Det va rätt häftigt att känna krystvärkarna denna gång, de gjorde jag inte med Romeo. Det va som alla säger det går inte hålla imot.
Hon sa åt mig att lyssna på henne å bara krysta när jag hade värk, men fan va lätt eller inte. Huvudet gick tydligen bra det va när axlarna skulle ut som de brast.
Inte lika mkt som med Romeo men va iaf skönt å bli nersövd.

Hon skrek inte så mkt när hon kom ut heller för hon hade fått massa vatten i sig så dom fick suga henne och styra lite en stund. Operation blev med en gång så de va skönt.

3850g 51cm världens sötaste lilla Tilia


me and i





Detta köpte jag igår när jag va på me and i party.

Idag är det förresten beräknad datum att ***** ska komma.
Undra hur många dagar det tar.
Varje gång jag får typ riktig mensvärk och ont i magen så hoppas jag att nu, nu händer nåt. Och alla som haft riktig mensvärk vet att man blir skitenödig av smärtan. Men då går jag på toa å vips så är de onda över.
Kan de aldrig komma riktiga värkar å inte bara bajsenödigvärkar.

Och för första gången känner jag mig lite nervös. Och det för att hon ska vara så stor.
Snart gått 3v längre än med Romeo. Kan inte sluta tänka på att han vägde 3640 då.
Tänk om jag får gå 2v till. Hjälp.
För jag litar inte på sockret. Känner mig som en idiot nu som inte skött mig bättre. Lyssnade för mycket på att jag inte hade nån gravdiabetes och har därför ätit som jag vill..
Blir förbannad på mig själv, ska de va så jävla svårt. Svar: JA
För när jag va hos diabetessköterskan så va mitt långtidssocker förhöjt.
Och BM frågar ibland om sockret och jag låtsas att jag har koll på läget, att jag vet vad jag ska äta för att de ska hållas på bra nivå. Och de vet jag ju iof men inte fan har jag ätit så som jag borde. Jag ljuger för dom och låtsas jag har stenkoll. Jag har noll jävla koll.
Förbannad på mig själv blir ja.

Och inga kommentarer att jag får skylla mig själv. jag vet de redan.




RSS 2.0